Vegyi-technológiai termékek forgalmazója Közép-Európában.

Szlovákiai fő székhelyünkkel és magyarországi és csehországi képviseletünkkel fokozatosan építjük ki hálózatunkat, amely segítségével termékszállítást és szolgáltatások nyújtását biztosítunk a vegyi-technológiai termékek forgalmazása terén.

Kora - o firme

Vegyi termékek forgalmazása

Szolgáltatásaink

Image

Műszaki és közszükségleti termoplasztok

A 25 év alatt a műszaki és közszükségleti műanyagok globális vezető gyártóinak termékeit hoztuk el a helyi piacokra. Termékportfóliónkat a közszükségleti műanyagok és töltőanyagok teljes sora alkotja, egészen a gépjármű-, repülő- és gyógyászati ipar legigényesebb alkalmazásaihoz magasan specializálódott műszaki termoplasztokig. Feladatunk, hogy a megfelelően kiválasztott termék mellé a konkrét ügyfélre szabott átfogó szolgáltatáscsomagot is nyújtsunk.

Olajok, kenőanyagok és vágófolyadékok

Legfiatalabb kereskedelmi csoportunk keretében a Georg Oest Mineralölwerk GmbH vállalat professzionális termékeit vezetjük be a szlovákiai piacra. Kínálatunkba a fémmegmunkáláshoz és fém formázáshoz szükséges olajok és kenőanyagok teljes körét, konzerváló olajokat és zsírtalanításra szolgáló termékeket soroltunk be. Igyekszünk átfogó szervizt és tanácsadást is nyújtani a termékeink megfelelő bevetéséhez, hatékony és környezetbarát használatához. Ügyfeleink részére komplex fluid menedzsmentet vagyunk képesek biztosítani.

Image
Produkty pre stavebníctvo

Építőipari termékek

Szervetlen és szerves pigmentek, titánfehérítők, aluminátcementek, cellulóz és polipropilén mikroszálak alkotják az építőipari anyaggyártás kínálatának alapját. A kiváló minőségű tanácsadással és hatékony logisztikával együtt képesek vagyunk megrendelőinket az ügyfelekért folytatott harc élvonalába juttatni. Minden egyes termékünknél képesek vagyunk hatékony segítséget nyújtani a végtermék tanúsítási eljárásánál az ügyfélnél.

Textil- és gumiipar

Dorlastan és Rioca képezik a textilipari termékek alapját. Valamennyi típusú alkalmazáshoz megfelelő elasztánok a legfinomabbtól a legnehezebb körülmények közé alkalmas fokozott terhelhetőségű szálakig a hadseregben vagy a tűzoltóságnál való professzionális használatra.

Textilný a gumárenský priemysel
Produkty na výrobu náterových látok

Termékek festékek gyártásához

A világ neves gyártóinak minőségi termékei alkotják a töltőanyagokat, kötőanyagokat, pigmenteket, adalékanyagokat és olyan különlegességeket magába foglaló terméksort, amelyek a kiváló minőségű festékanyagok és lakkok gyártásának alapját képezik. Ezen a téren a legnagyobb hozzáadott értékünket az a képességünk jelenti, mellyel úgy alakítjuk az ügyfelek receptúráit, hogy azok a modern festékanyagok minden műszaki, ökológiai és gazdasági követelményének eleget tudjanak tenni. A biocidek vezető szállítója vagyunk, és átfogó támogatást tudunk nyújtani a szükséges jogszabályi követelményekhez.

Újdonságok és hírek

A KORA a.s. legújabb hírei

Partnereink

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 2
Client 1
Client 3
Client 4

FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT

További információk

Please fill in the required field
Please fill in the required field
Image