Legfrissebb hírek és frissítések

KORA a.s.

A KORA érdekes programmal ünnepelte 30. évfordulóját

A KORA érdekes programmal ünnepelte 30. évfordulóját

30 évnyi tapasztalat, innováció és folyamatos fejlesztés áll a KORA mögött, amivel a vállalat bátran tekint a jövőbe, és nem fél az új kihívásoktól. A sikert méltóképpen meg is ünnepelték meglepetésekkel, szórakozással, zenével és finom ételekkel. 

A szlovák és magyar alkalmazottakból álló cég bensőséges, családi hangulatú rendezvényt szervezett a vállalati sikerek megünneplésére, ahová néhány korábbi alkalmazottat is meghívtak.

Titokzatos program meglepetésként

Az ünnepség a vállalat telephelyén kezdődött, ahol a kollégákat különböző csapatokra osztották. Ezután titokzatos program következett, senki sem tudta, mi vár rá. A rejtély az este folyamán fokozatosan derült ki, a program minden egyes pontja meglepetés volt.

A dolgozók kvízjátékon, majd kincskeresésen és különböző más versenyeken törhették a fejüket a 13-as Ranch Nemšová területén. A gasztronómiai élményről Marcel Ihňačák gondoskodott, aki finom ételeket grillezett. A hab a tortán a La3no Cubano együttes szórakoztató zenei workshopja és az azt követő koncert volt.

Az est végén kihirdették a kincskeresés nyerteseit, akik értékes ajándékokat vihettek haza. Senki sem távozott azonban üres kézzel, minden résztvevő gazdagodott egy üvegplakettel, amely a KORA 30. évfordulójára emlékeztet. A késői órákban szolgálták fel a tortát, majd kezdetét vette a reggelig tartó önfeledt szórakozás.

Tags :