Legfrissebb hírek és frissítések

KORA a.s.

A KORA és a Premix innovatív, hőre lágyuló, vezetőképes műanyagokat mutatott be a myCEPPI konferencián

A KORA és a Premix innovatív, hőre lágyuló, vezetőképes műanyagokat mutatott be a myCEPPI konferencián

Az ágazat nagyszabású találkozója, a szeptember 19-én és 20-án Budapesten megrendezett Central European Plastics Industry Meeting 2023 ideális platformot biztosított a KORA számára, hogy innovatív megoldásait bemutassa az iparági szakemberek sokszínű közönségének.

A KORA a.s. magyarországi leányvállalata, a KORA Kft. segítségével, a Premix partnercéggel közösen mutatta be a vezetőképes, hőre lágyuló műanyagok fejlesztése terén tett közös erőfeszítéseik eredményeit, valamint ezen anyagok felsőkategóriás választékát. A termék- és megoldásbemutató komoly érdeklődésre tartott számot a résztvevők körében.

Ezeket az anyagokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a különböző ipari ágazatok, köztük az elektronika, az autóipar és a távközlés változó igényeinek. Azáltal, hogy a KORA és a Premix vezető adalékanyagokat épített be hőre lágyuló keverékeibe, olyan univerzális és kiváló minőségű műanyagokat hozott létre, amelyek fokozott elektromos vezetőképességet és elektromágneses árnyékolási tulajdonságokat kínálnak.

"A Premixszel való partnerségünk lehetővé tette számunkra, hogy az innováció határait feszegessük a vezetőképes, hőre lágyuló műanyagok területén. Ez a konferencia megfelelő platformot biztosított megoldásaink bemutatására és az iparág vezetőivel való nemzetközi szintű kapcsolatfelvételre. Örülünk a pozitív visszajelzéseknek és a számos új együttműködési lehetőségének" - mondta Peter Horal, a KORA vezérigazgatója.

A konferencián elhangzott interaktív előadások és gyakorlati bemutatók felhívják a figyelmet a határtalan lehetőségekre, amit a különböző iparágakban történő alkalmazás rejt magában.