Legfrissebb hírek és frissítések

KORA a.s.

A KORA részt vesz a szeptember 19-én és 20-án Budapesten megrendezésre kerülő műanyagkonferencián

A KORA részt vesz a szeptember 19-én és 20-án Budapesten megrendezésre kerülő műanyagkonferencián

A KORA vállalat üzleti partnerével, a Premix céggel együttműködve részt vesz a szeptember 19-20-án megrendezésre kerülő műanyagkonferencián. A konferenciát kiváló platformnak tekintjük a kapcsolatépítéshez, tapasztalatcseréhez és az iparág jövőjét alakító, ösztönző vitákhoz. Az iparág vezetői, fejlesztők és szakértők találkoznak itt, hogy megvitassák a műanyagipar trendjeit és újdonságait.

A KORA mindig is elkötelezett volt abban, hogy műanyag tekintetében kiváló megoldásokat nyújtson ügyfeleinek. Annak érdekében, hogy tovább bővítsük kínálatunkat, és átfogó megoldásokat kínáljunk, partnerséget kötöttünk a Premix céggel. Széleskörű tudásuknak és tapasztalatuknak köszönhetően a Premix a hőre lágyuló műanyagok területén a műszaki- és  tömegműanyagok vezető szolgáltatója. Ennek a partnerségnek köszönhetően a termékek és szolgáltatások széles skáláját tudjuk kínálni a magyar piac speciális igényeihez igazodva.

A műanyagipari konferencián a KORA és a Premix közösen bemutatja a minőségi anyagok széles választékát tartalmazó portfólióját, valamint a legmagasabb ipari szabványoknak megfelelő megoldásait.

További információ a konferenciáról: https://www.plasticsmeeting.com/