Legfrissebb hírek és frissítések

KORA a.s.

A KORA modern raktára megfelel a vegyszerraktározás legmagasabb követelményeinek is

A KORA modern raktára megfelel a vegyszerraktározás legmagasabb követelményeinek is

A vállalat a legmodernebb technológiát és korszerű vegyszertároló berendezéseket alkalmaz annak érdekében, hogy minden vegyszert optimális körülmények között és a legbiztonságosabban tároljon. Új trencséni logisztikai parkja megfelel a vegyszertárolásra vonatkozó legmagasabb nemzetközi szabványoknak és tanúsítványoknak.

A vegyi termékek és anyagok iránti kereslet a világszerte gyorsuló iparosodás miatt folyamatosan nő. E vegyi anyagok kezelése és tárolása azonban káros hatással lehet a környezetre, és egészségügyi kockázatot jelenthet az emberekre. A KORA ezért forradalmi megközelítést alkalmaz a vegyi anyagok tárolása terén.

Modern raktár a 21. században

A vállalat telephelye Trencsénben, a Zlatovská utcában található, ahonnan jól megközelíthetőek a főbb közlekedési útvonalak, megkönnyítve a vegyi anyagok szállítását a raktárba és a raktárból. A logisztikai parkban a legkorszerűbb technológia és berendezések biztosítják, hogy minden vegyi anyagot megfelelő körülmények között tároljanak. Ez a létesítmény kiválóan illusztrálja, hogy hogyan kell kinéznie egy modern raktárnak.

A legmagasabb biztonsági tanúsítványok

A logisztikai park megfelel a vegyi anyagok tárolására vonatkozó szigorú ipari és jogszabályi előírásoknak, és megkapta az összes speciális tanúsítványt is. A raktárterületet úgy alakították ki, hogy elkerüljék a vegyi anyagok tárolása során esetlegesen felmerülő veszélyeket.

Papírmentes raktár digitális technológiákkal

A KORA raktár kizárólag digitális adatkezeléssel dolgozik, amely lehetővé teszi a vegyi anyagok egyszerű online nyomon követését és felügyeletét a dokumentáció kinyomtatása nélkül. A legmodernebb elektronikus raktárkezelő rendszert, a WMS-t használják, amit úgy terveztek, hogy racionalizálja a raktárkezelést, kiküszöbölje a potenciális kockázatokat és csökkentse a vegyi anyagok tárolásának karbonlábnyomát. Az automatizált készletgazdálkodási és hőmérséklet-szabályozó rendszerek pedig biztosítják, hogy minden vegyi anyagot megfelelő körülmények között tároljanak, és szükség esetén azonnal rendelkezésre álljanak.

Tags :