Legfrissebb hírek és frissítések

KORA a.s.

Az új Envalior márka megalakulása, ami innovatív műszaki anyagokat hoz forgalomba

Az új Envalior márka megalakulása, ami innovatív műszaki anyagokat hoz forgalomba

A KORA várakozással tekint az új Envalior vállalattal történő együttműködés elé.

Az Envalior, a műszaki anyagok nemzetközi piacának meghatározó szereplője, olyan társasággá kíván válni, amely forradalmi változásokat hoz ebben az iparágban. Ez az innovatív vállalkozás két elismert ipari óriás, a DSM Engineering Materials (DEM) és a LANXESS High Performance Materials (HPM) stratégiai egyesülésével jött létre. Több mint 100 éves közös múltjával az Envalior egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy jelentős értéket teremtsen az ügyfelek számára. Peter Horal vezérigazgató szerint a KORA potenciált lát a jövőbeni együttműködésben. "Az új Envalior márkánál hosszú távú fejlődés várható a speciális anyagok terén, ami aktívan alakíthatja az iparág jövőbeli trendjeit" - mondta P. Horal.

Az iparág vezetőinek dinamikus kooperációja

Az Envalior az Advent International globális magánbefektetési társaság és a LANXESS, a speciális vegyi anyagokra specializálódott vállalat együttműködésének eredménye. Ez a szövetség olyan vállalatot hozott létre, amely lenyűgöző, 4 milliárd eurós forgalommal és világszerte mintegy 4000 szakképzett alkalmazottból álló, sokszínű munkaerővel rendelkezik.

Az új vállalat komoly nemzetközi jelenléttel rendelkezik, kiterjedt tevékenységet folytat Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban. Ez a globális elérhetőség, valamint az ügyfélközpontú innováció évszázados múltja lehetővé teszi az Envalior számára, hogy vezető termékmárkák, újrahasznosított anyagok és bioalapú megoldások egyedülálló portfólióját kínálja.

Nagyra törő vállalati márka

Az Envalior – ahogy korábban a DEM és a HPM is – nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra.  A vállalat célja, hogy a változó piaci dinamika és a változó vásárlói igények kereszttüzében újítson, a környezettudatos megoldásokra összpontosítva. Az Envalior szén-dioxid-hatékony technológiák iránti elkötelezettsége a fenntartható fejlődést az egész értékláncban előmozdítja.

Az Envalior megbízható partner az autóiparban, olyan könnyűszerkezetes anyagokat biztosít, amelyek a fém alkatrészeket helyettesítik, ezáltal csökkentve a CO2-kibocsátást. A vállalat kulcsszerepet játszik az e-mobilitás fejlesztésében is, mivel anyagait akkumulátorokban és töltőrendszerekben, elektronikus vezérlőrendszerekben, teljesítményelektronikában és más autóipari alkalmazásokban használják. Az elektromos és elektronikai iparban az Envalior megoldásait széles körben használják az okostelefonok és különböző fogyasztási cikkek alkatrészeiben.

Tags :