Legfrissebb hírek és frissítések

KORA a.s.

Cseh vezetők stratégiai partnersége - a KORA új együttműködést jelentett be a Spolchemie-vel

Cseh vezetők stratégiai partnersége - a KORA új együttműködést jelentett be a Spolchemie-vel

A KORA, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb vegyi termék forgalmazója, kulcsfontosságú új együttműködést kötött. A világ egyik legrégebbi vegyipari gyártóüzemének - a Spolchemie-nek - a forgalmazója lett

A Spolek pro chemickou výrobu (Spolchemie) egy cseh vegyipari vállalat, amelynek székhelye Ústí nad Labemben található. A vállalatot 1856-ban alapították, és a mai napig a különböző műgyanták egyik vezető európai gyártója. A cég termékei fontos szerepet játszanak az autóiparban, építőiparban, energetikában, a gyógyszeriparban és számos más iparágban. A Spolchemie sokat invesztál kutatásba és innovációba, jelenleg 150 szakembert foglalkoztat három kutatócsoportban, és több, mint 70 szabadalommal rendelkezik.

A KORA és a Spolchemie partnersége új lehetőségeket teremt az alkidgyanták forgalmazásában. A KORA a szlovák, cseh és magyar piacon képviseli majd a minőséget és az alkidgyártás hagyományait. Az együttműködés előnyösen hat a környezetre, mivel a Spolchemie környezetbarát termékeket gyárt. A nagymértékben dehidratált, vízben oldódó vagy oldószermentes alkidok akár 92%-os biotartalommal rendelkeznek. Kiváló teljesítménytulajdonságaiknak, jó időjárásállóságuknak és természetes eredetüknek köszönhetően az alkidokat széles körben használják, különösen védő- és dekoratív bevonatok, festékek vagy lakkok előállítására fém- és fafelületekhez.

"A KORA neves nemzetközi gyártók termékeit forgalmazza a helyi piacokon, és a mottónk az, hogy képesek vagyunk reflektáni ügyfeleink gyakorlatias és változó igényeire” - mondta Peter Horal, a KORA vezérigazgatója. "A Spolchemie-vel való partnerség új, csúcsminőségű termékekhez juttatja ügyfeleinket. Ez szélesebb portfóliót jelent, de mindenekelőtt garanciát nyújt az egyéni igények kielégítésére és egyúttal maximális biztonságra."

A KORA ügyfélközpontú családi vállalkozásként és beszállítóként gondosan választja ki a partnercégeket, hogy személyesen garantálhassa a minőséget. Több mint kéttucatnyi partnerünkkel a világ egyik legmegbízhatóbb beszállítója vagyunk. A Spolchemie-vel nem csak a fenntartható fejlődés előtérbe helyezése, az egészségügyi és környezeti kihívások tekintetében való felelősségvállalás, a termelésben a tisztelettudó szemléletre való törekvés köt össze bennünket, hanem az a szándék is, hogy az időtálló gyártási folyamatokat és nyersanyagokat a legújabb ismeretekkel és innovatív eljárásokkal ötvözzük.


Tags :